Vortex NC 50.110.1A (01010686)

Vortex NC 50.110.1A
Oliju

Prodajalec: Oliju

 

Cena: 422,00 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Opis:

H max: 12 m

Q max: 24 m3/h

P2: 1.1 Kw, I=9 A; C=35 uF

Dn: 2 "

Uporaba: Črpalke serije Vortex F so primerne za črpanje odplak in odpadne vode, s prostim prehodom trdih delcev 50 mm. Uporabljajo se za različne namene v javnem in zasebnem sektorju, trgovini in industriji.

Vgradnja: Stalna ali prenosna. Model krmiljen s plavajočim stikalom za samodejno delovanje črpalke, odvisno od nivoja tekočine v zbiralniku.

Materiali: Dvojna tesnila, tesnila na semering obroč in ojačano mehansko tesnilo SIC-SIC. Ohišje motorja iz nerjavečega jekla, odprti tekač iz nerjavečega jekla ali litega železa 304, telo črpalke iz litega železa, gred 420 iz nerjavečega jekla.

Medij: Čista voda in drenažna voda, odplake, ki vsebujejo mehke trdne snovi. Maks. temperatura tekočine: 35 ° C.

Motor: Popolnoma potopljiv, tlačno neprepusten elektromotor. Ohišje motorja in črpalke iz nerjavečega jekla. Razred izolacije F. Zaščita motorja IP 68. Toplotna stikala proti preobremenitvi vgrajena v navitje motorja.

Lastnosti: 10 m napajalnega kabla, opremljena s plovnim stikalom, globina potopitve 10 m. Idealno za vgradnjo z vodilno tirnico.

 

Dokumenti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.