Nova serija obtočnih črpalk Ebara 3E/3E-K

11.12.2022

Nova serija obtočnih črpalk Ebara 3E/3E-K

Nova serija izstopa po sesalnih in tlačnih priključkih v skladu s cevovodom, ki je zasnovan za izboljšanje učinkovitosti in varčevanje z energijo.

Zasnova različice s podaljšano gredjo (SERIJA 3E) je sestavljena iz rotorja, nameščenega neposredno na koncu gredi motorja, in ohišja črpalke, ki je privit neposredno na motor.

Sklopka, povezana z gredjo motorja, je značilna zasnovo različice SERIJE 3ES.

Električne črpalke SERIJE 3E/3E-K so vsestranske in tihe, z robustno zasnovo in enostavnim vzdrževanjem zahvaljujoč zasnovi, ki jo je treba izvleči nazaj, da se skrajšajo izpadi. Standardno so opremljeni z motorji IE3, motorji z visoko učinkovitostjo IE4 in IE5 so na voljo kot opcija za različico z gredjo (SERIJA 3ES).

Črpalke so opremljene z ohišjem iz litega železa in so na voljo z 2 ali 4 polnimi motorji. Uporablja se pri ravnanju s tekočinami v obtočnih, ogrevalnih in klimatskih sistemih v civilnem in industrijskem okolju.

Lastnosti:

• Robustna zasnova
• Visoka učinkovitost
• Enostavno vzdrževanje

Nova in-line tesno spojena centrifugalna črpalka v celoti je lahko na voljo s frekvenčnim pretvornikom E-SPD+ (SERIJA 3E-K), novim zračno hlajenim inverterjem, ki lahko nenehno spreminja hitrost in deluje na kateri koli delovni točki, kar posledično optimizira zmogljivost in poraba glede na zahteve sistema.
Razširjen izhodni obseg v primerjavi z E-SPD in zasnovan tako, da vključuje nove funkcije HVAC; regulacija diferenčnega tlaka in temperature, 0-10V analogni vhod, Modbus za zunanjo komunikacijo.

Črpalke SERIJE 3E-K so na voljo do 11kW in se lahko uporabljajo za ravnanje s tekočinami v obtočnih, ogrevalnih in klimatskih sistemih v civilnih in industrijskih okoljih.

Katera so področja uporabe nove ponudbe?

• Ravnanje s tekočinami v civilnem in industrijskem obtoku, ogrevanje
in klimatskih sistemov
• Ravnanje z vročo vodo in nizkotlačnimi tekočinami na splošno
• Hladilni in klimatski sistemi

Kaj še čakate?

info@crpalke-vrtinec.si

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.