Nova serija sekalnih črpalk HOMA OC1x OC2x DN80 DN100

12.07.2023

Nova serija sekalnih črpalk HOMA OC1x OC2x DN80 DN100

ODLIČNA ZMOGLJIVOST
Črpalke HOMA z rezalnimi sistemi so tehnično vodilne rešitve na trgu že desetletja. Na podlagi teh bogatih izkušenj, nova sekalna črpalka Alligator serija postavlja nove standarde za zmogljivost in zanesljivost. Ko gre za stroškovno učinkovitost je visoka učinkovitost nove hidravlike OC prelomna.

IZJEMNO ZANESLJIVO
Problematične trdne snovi, kot so higienski vložki, plastične vrečke, tekstil in les sta vse bolj pogosta v odpadnih vodah. Črpalne in čistilne naprave so zato vedno obremenjena; črpalke blokirajo se zamašijo. Za boj proti temu je HOMA razvilia nov rezalni sistem s hidravliko OC, ki učinkovito razreže in odstrani velike količine različne nečistoče in trdne snovi, ki pridejo tudi v odpadne vode preko površinskih voda. Posebej oblikovan tekač ima vgrajena rezila in radij z ostrimi robovi na obrabno ploščo, ki je prav tako opremljena s svojimi noži.

Zasnova omogočata dve osrednji hidravlični komponenti pri lovljenju trdnih snovi, zanesljivo zlom spust navzdol in jih na koncu odstranite iz sesalnika preko integriranih utorov na obrabni plošči. Zahvaljujoč visokim izkoristkom do 67 % so aligatorske črpalke posebej primerene za uporabo v odpadnih vodah, ki zahtevajo visok tlak.

Na podlagi 75 let strokovnega znanja o konstrukciji črpalk, z inovativno tehnologijo in visokokakovostnimi materiali lahko
računajte na kakovost, izdelano v Nemčiji, po čemer je HOMA poznana.

 

Vse dodatne informacije na: info@crpalke-vrtinec.si

 

Dokumenti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.