Novo: naprava za dvig tlaka v gospodinjstvu Ebara HYDROSTATION

21.03.2024

Novo: naprava za dvig tlaka v gospodinjstvu Ebara HYDROSTATION

HYDROSTATION je nov elektronski sistem razreda učinkovitosti IE5 za oskrbo z vodo pod stalnim tlakom, inovativna kompaktna avtoklavna črpalka nove generacije s polno funkcionalnostjo brez potrebe po dodatni opremi in orodjih za namestitev.

Ta sistem "vse v enem" za varčevanje z energijo vključuje:
- horizontalno večstopenjsko črpalko
- visoko učinkovit motor s trajnimi magneti (IE5)
- inverterski sistem za uravnavanje tlaka vode
- vgrajen nepovratni ventil
- napravo za samosesanje
- ekspanzijska naprava proti vodnemu udarcu z nasprotnimi vzmetmi

Sistem Hydrostation zagotavlja konstanten tlak ne glede na število aktivnih uporabnikov zaradi sistema spreminjanja hitrosti, ki zmanjšuje porabo in zagotavlja znatne prihranke energije.

Nizka raven hrupa, le 43 dB(A), omogoča vgradnjo tudi v stanovanjska okolja ali okolja, ki so še posebej občutljiva na hrup.

Povezljivost Bluetooth omogoča programiranje in spremljanje iz aplikacije, ne da bi bil potreben neposreden dostop do postaje, kar je idealno za namestitev v zaprtih prostorih.

Zaslon na napravi vam prikazuje osnovne informacije o delovanju naprave: delovni tlak, nastavljen tlak, tok, moč delovanja,...

Poleg tega je mogoče s kompletom razdelilnika "plug and play" povezati do dve postaji Hydrostation in tako povečati pretok sistema za uravnavanje tlaka v preklopni ali vzporedni konfiguraciji brez potrebe po dodatkih in orodjih za namestitev.

Vse dodatne informacije: info@crpalke-vrtinec.si

 

Povpraševanje

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Podjetje Vrtinec d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Produkti vezani na ta generik...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.