Homa Baraccuda GRP sekalne črpalke

28.03.2022

Homa Baraccuda GRP sekalne črpalke

Predstavljamo vam serijo rezalnih potopnih črpalk Homa Barracuda GRP iz litega železa namenjene uporabi v tlačni kanalizaciji.

Uporaba:

Namestitev običajnih kanalizacijskih sistemov na območjih z nizko populacijo kot so majhne vasi, kmetije ali v težkih topografskih razmerah je pogosto izjemno draga, predvsem zaradi visokih stroškov za namestitev cevi velikega premera. HOMA ponuja popolno, ekonomično alternativo s tlačnimi kanalizacijskimi sistemi črpalke Barracuda GRP. Črpalke Barracuda GRP razrežejo vse trdne snovi v odplakah na majhne delce. To omogoča uporabo cevi s premerom 1 1/2", ki jih je mogoče enostavno položiti z nizkimi stroški z minimalnimi gradbenimi deli.

Materiali:

Ohišje motorja, ohišje črpalke, rotor (linsko železo EN-GJL-250), gred rotorja, vijaki (nerjaveče jeklo), rezalni sistem (nerjaveče jeklo 1.4122 - 55HRC), mehansko tesnilo (silicijev karbid), O-tesnila (perbonan).

Motor:

Popolnoma potopni, tlačno neprepustni elektromotor, enofazni ali trifazni. Toplotni senzorji, vgrajeni v navitje statorja. Razred izolacije H, stopnja zaščite IP 68.

Vgradnja:

Prenosno ali trajno. Modeli s plavalnim stikalom za samodejno delovanje črpalke, odvisno od nivoja tekočine v zbiralniku.

Medij:

Odpadna voda ali kanalizacija, ki vsebuje mehke trdne snovi. maks. temperatura tekočine: 40°C, kratkotrajno do 60°C.

Vse dodatne informacije: info@crpalke-vrtinec.si

 

Galerija

 

Dokumenti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.